torek, 28. julij 2009

KONČNO

Po dolgem času je zopet čas za potovanje. Spomnim se na najinega zvestega prijatelja Popotovalnika, ki nama je tako zvesto služil na Irskem (predvsem za izlivanje čustvenih nemirov, ki sva (predvsem jaz) jih tam doživljala). Ob prvem pregledu se odločim, da je za novo potovanje potrebna nova podoba Popotovalnika, ki jo sedaj lahko vidite. Za vse ki Popotovalnik šele spoznavate, včasih je izgledal tako...



Seveda sem pred prvo objavo moral temeljito počistiti njegove prostore kajti v skoraj enem letu se je nabralo nekaj navlake in veliko več prahu. Dovolj o Popotovalniku. Začnimo s potovanjem.
Tokratna destinacija je Nemčija (Munchen in okolica) ter Avstrija (Vrbsko jezero = Worthersee). Priprave so že v polnem teku in zaenkrat kaže na zelo dobro potovanje, ki pa bo letos potekalo drugače kot lani. Na Irskem je bilo veliko premikov, veliko kroženja, naravnih in tudi drugačnih znamenitosti. Tokrat sicer tudi načrtujemo kar nekaj vožnje vendar bistveno manj. Tudi sama organizacija in načrtovanje je bolj "na izi", kar pomeni, da imamo "rezervirano" samo sobo pri botri v Munchu, ostalo pa je še bolj ali manj odprto in ponuja manevrski prostor za spontanost.

NEMČIJA:



AVSTRIJA:


HERE WE COME !!!

1 komentar:

Uroš pravi ...

popotovalnik is alive! ja končno :) spet kej zanimivga za brat. kr tako naprej. lp uroš :)