četrtek, 11. september 2008

Prva objava


Po dolgih treh mesecih načtrovanja je sedaj dan D že skoraj pred vrati. Odštevamo ure do odhoda, pa vendar bo do takrat izginilo še kar nekaj las iz moje že tako redke zbirke, še dodatno bo izginil kakšen nevron, pa kljub temu bova nekje sredi Irske ugotovila, da sva pozabila nekaj zelo pomembnega (če ne drugega pa naslov kakega kolega, ki potem ne bo dobil kartice in bo cel razjarjen kuhal mulo še nadaljnih nekaj mesecev).




Pa naj bo za začetek dovolj, kajti ravno sedaj morava odpovedati hostel, ker je eden izmed gostov napisal, da se ob tuširanju s toplo vodo vključi požarni alarm in je potem cela scena, ker se lahko tuširaš kar na hodniku, da gasilcev, ki ti vdrejo v sobo ravno takrat, ko se ti sušiš po tuširanju, sploh ne omenjam... ?!

Kam greva to midva...!!!



P.s. Če je že bil kdo na Irskem, iščema dober (vsaj tak, da se ne sproži kakšen alarm ko opravljaš osnovne potrebe) hostel v Killarneju.

P.p.s. Več o pakiranju in težavah glede tega pa v ponedeljek.

3 komentarji:

Ištvan Ferkeš pravi ...

Olalo, novi bloger ;)

bil na irskem, vendar v corku in doblinu, pa še to smo spal v hotelih ... bol kot z vodo pa smo meli problema s tem, da so ble vrata busa na levi strani :D

Uroš pravi ...

oooo kebči! :) fajn se me gor, pa piš ke!

Petra Jazbec pravi ...

Hihi ... Se vama moram prav nasmehnit, ker delata že najmanj tri mesece plane do pikice natančno. Ni moj slog. je pa definitivno slog imenovan Tanja. ;) Pa saj vesta, da vama bodo prišle najlepše stvari same od sebe.
Spoznavajta Irsko in natrgajta si deteljic za srečo.